22 Aralık 2013 Pazar

Yumurta Boyama

 
Az sonra göreceğiniz fotoğraflarda bu temiz ve beyaz masa ve ellerden eser olmayacak ama yavrumun yüzündeki heyecanlı ve mutlu ifadeye bakın.Değmez mi  be !

 
Tesadüfen başka birşey ararken bulduğum plastik yumurtalara tahmin edeceğiniz üzere  balıklama atlamıştım hemen biz bunları boyarız diye. Zaten amacı da buymuş :) Anaokullarına kırtasiye malzemesi olarak satılıyormuş bunlar. Tabii onlar 1 paketi muhtemelen 20 kişilik  sınıf için alıyorlar bense bir tek Ali Deniz için aldım o ayrı :) Anca yeter bize zaten :))

 
Bu hafta favorimiz yeni parmak boyalarımızdı. 3 gün boyama yaptık. Daha önce de kullanmıştık parmak boya ama Kuzum nedense bunlara ayrı bir ilgi ve sevgi gösterdi. Lets marka boyalarımızın renkleri çok canlı ve kutusu da çok kullanışlı. Bundan sonra parmak boyada marka tercihimiz belli oldu anlayacağınız.

 
Önce yumurtalarımızı sonra da taşımızı parmak boyalarımızla bir güzel boyadık . Kah elimizi kah fırçamızı kullandık. Renkleri birbirine karıştırmak çok hoşuna gidiyor Kuzumun . Tabii bunu boya kutusunun için de değil de palette yapsa iyiydi . Ama onda da çocuğun suçu yok ! Fazla birşey demek istemiyorum ben kendi kendime mesajımı verdim ,aldım ;)

 
Bir güzellll döke saça boyamamızı yaptıktan sonra yumurtalarımızın üzerini bir de simle süsleyelim dedik. Ancak 5 saniye sonra çocuğu simle tanıştırmanın hiç de yerinde bir davranış olmadığını şiddetle farkettik! 

5 yorum:

  1. süper olmuş gamze aferin paşam sana

    YanıtlaSil
  2. bayıldım zaten ben o yumurtalara bende istiyorum... ve parmak boyamızdan memnun değildim hemen Lets marka alınıyor...

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu akşam sim için erkenmiş dedim ama iş işten geçti :) Ali Deniz yine doya doya boyamış gibi görünüyor...:)

    YanıtlaSil
  4. Değmez mi bu hallerine bakınca iç çektim valla zaten işe başladıktan sonra eskisi gibi etkinlik yapamıyoruz bir de 2 haftasonunu hasta geçirdik Ali Deniz'i görünce içim ısındı inan :)
    Ama simle tanıştırmasaymışsın iyiymiş:))

    YanıtlaSil
  5. Bu yumurtalara bayılmıştık ve çok işlevli valla. oğluşta hakkını vermiş şahaneee

    YanıtlaSil