15 Aralık 2013 Pazar

Mıknatıslı Harflerle Renk Çalışması


Bu yaştaki çocuğa harfler alınır mı demeyin.Hangi ruh halinde nasıl bir mantıkla aldım hiç bilmiyorum bunları. Bugün Ali  Deniz kırtasiye dolabımızda gördü ve istedi diye çıkarttım ortaya. Yoksa bi 4 yıl daha zamanı var aslında :)) 


Amacına uygun olmasa da işimize yaradı yine de mıknatıslı harfler. Renklerine göre gruplandırma çalışması yaptık Kuzucuğumla. Şarı  , mami , mom , leyş (yeşil) , turuncu ( aynen böyle söylüyor! ) , kamaaaaa (kırmızı )  renkli harfleri önce yanyana sonra alt alta sıraladık birlikte . Alt alta demeyi de öğrenmişti oyun bittiğinde :)




4 yorum:

  1. Yakisikli kuzucuk aferin sana :) ayrica gamze haksizlik ediyorsun gizli ogrenme farkindalik konusunda oldukca faydali farkli materyaller

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle yağmura katılıyorum bizimkiler bebeklikten beri dolapta asılı gelip gittikçe bakıyor.gizli öğrenme oluyordur.maaşallah alideniz de şahane bir giriş gerçekleştirmiş :)

    YanıtlaSil
  3. bence çok güzel gruplandırmış... ben aldığımda yürümüyordu bile... şimdide gidip gelip kaçırıyor buzdolabından, koltuk altlarından topluyorum:)))

    YanıtlaSil